A támadók megrohamozták a tőzsdeépületet, gránátokat hajítottak a bejáratra, majd gépfegyverekkel lövöldözni kezdtek. A rendőrség azt állítja - a BBC beszámolója szerint -, hogy mind a négy terroristát lelőtték, a területet pedig azóta biztosították.

Egyelőre még egyetlen terrorszervezet sem vállalta magára az elkövetést, azt sem tudni, mi volt a fegyveresek célja.

A pakisztáni tőzsde nyilatkozatában kijelentette, hogy a helyzet "még feltárásra vár". A közleményük szerint a fegyveresek a parkolóból indultak és mindenkire tüzet nyitottak válogatás nélkül.

Az épületben lévő embereket egy hátsó kijáraton keresztül evakuálták.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.
Indamedia Csoport

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!