A KolortonPrint Kft. elnevezésű belgrádi cég kínálata minden tekintetben színesnek tekinthető, leszámítva azt az apró tényt, hogy eddig nem foglakozott rádióműsor sugárzásával. Különböző festékek, és színezőanyagok gyártása és forgalmazása a fő profilja. Az Elektronikusmédia-szabályozó Testület (REM) által nemrég kiirt frekvenciapályázaton viszont e testület tagjai ennek cégnek a pályázatát találták a legmegfelelőbbnek - írta a vajdasági Szabad Magyar Szó.

Így a tulajdonában lévő Cherry Rádiójának ítélték oda az országos frekvencia használatának jogát, annak ellenére, hogy ez a rádióállomás idáig egyetlenegy percnyi műsort sem sugárzott, és sem a REM-nél, de még a Gazdasági Nyilvántartási Ügynökségnél (APR) sincs bejegyeztetve.

Vladimir Gazivoda, a KolortonPrint Kft. jogi képviselője a pályázók bemutatkozása során elismerte, hogy az általa képviselt cég nem foglalkozott médiaszolgáltatással, viszont szerinte más területeken elértek bizonyos eredményeket. Háromszázezer eurós összegben a banki garanciát is készek biztosítani az országos rádiócsatorna működtetéséhez.

Olivera Zekic a REM tanácsának a tagja szerint a Cherry Rádió az ország lakosságának a javát szolgálva megtalálja a helyét a szerb médiapiacon. A rádió célcsoportja a 7–77 éves rádióhallgatók, akiknek lényeges a minőségi zene, a kikapcsolódás és az ország egész területéről befutó információk. Magyarán mindenkinek kínálnak mindent, vagy akárkinek akármit. A Kolorton Print Kft. illetékesei nyilatkoztak arról, hogy mikor kezdik el sugározni műsorukat, miképpen finanszíroznak az adót, illetve hogy képesek e lesznek az ország egész területén műsort sugározni.