Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az Atlanti-óceánon kialakult trópusi ciklon vasárnapra a legmagasabb, négyes kategóriájúvá erősödött, ezért Louisiana 320 kilométeres partvonalán megkezdték a helyiek evakuálását. Sokan maguk próbálnak elmenekülni a beljebb fekvő területekre, ezért hatalmas dugók alakultak ki. Mások inkább maradnak és belécezik az ablakaikat, illetve feltöltik kamráikat ivóvízzel, élelemmel és üzemanyaggal - olvasható a portálon.

"Megkérdeztük a Louisiana, Alabama és Missisippi államok kormányzóit, hogy mire van szükségük a hurrikán előtt és már elrendeltem egy rendkívüli akciótervet, hogy mielőbb szembenézhessünk a természeti csapás okozta pusztítással és megkezdhessük a helyreállítást" - üzente Joe Biden elnök.

A meteorológusok szerint New Orleanst tíz órán át nagy erejű - akár 210 kilométeres - szél ostromolhatja, illetve a maradóknak hosszú áramkimaradásokra és fullasztó hőségre kell számítaniuk a napokban.

Tizenhat évvel ezelőtt ugyanezen az augusztusi napon érte el az Egyesült Államok délkeleti részét a Katrina hurrikán, amelynek következtében több mint 1800 ember vesztette életét.