Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A 3 millió amerikai dollárral együtt járó VinFuture Grand Prize elismerést kapta meg Karikó Katalin, a Szegedi Tudományegyetem (SZTE); valamint Drew Weissman, az UPenn és Pieter Rutter Cullis, az UBC professzora.

A VinFuture Grand Prize kitüntetést, a 3 millió amerikai dollárral együtt járó díjat elsőként kapta meg Karikó Katalin, a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) kutatóprofesszora; Drew Weissman, a University of Pennsylvania (UPenn) és Pieter Rutter Cullis, a University of British Columbia (UBC) professzora.

A Hanoiban, a vietnámi főváros Operaházában 2022. január 20-án este tartott nagyszabású ünnepséget, az első VinFuture Grand Prize ceremóniát a vietnámi TV mellett több nagy tévétársaság, így például a CNBC, a CNN, az Euronews is közvetítette - írta az SZTE.

A VinFuture Grand Prize „olyan újítók elismerése, akiknek a munkája bizonyítottan a legnagyobb hatással van az emberiségre”. E fődíj abból a szempontból is a világ egyik legnagyobb tudományos és technológiai kitüntetése, hogy ahhoz 3 millió amerikai dollár (több mint 940 millió forint) tartozik.