Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Annak dacára, hogy a koronavírus-járvány miatti szigorításokat tovább enyhítette a lengyel kormány, az éttermek és az edzőtermek továbbra is zárva maradnak. Így számos vendéglő tulajdonosa kénytelen tovább is a magas hatósági bírságot kockáztatva kinyitni az éttermét.

Egy felmérésből kiderült, hogy legalább vendégekben nem lesz hiány, ugyanis nem csak a tulajdonosoknak van elegük a zárva tartásból, de a közönségnek is - írta a Business Insider Polska.

A közvélemény-kutatásban megkérdezettek csaknem fele a tiltás ellenére igénybe venné a kinyitott gasztronómiai helyek szolgáltatásait. A megkérdezettek 47 százaléka kortól és nemtől függetlenül így gondolja, miközben a válaszadók 31,2 százaléka nem szegné meg a korlátozásokat, 31,8 százalékuknak pedig nincs e kérdésben véleménye.

A nagyvárosi fiatalok a leglelkesebbek a lehetséges nyitást illetően, és meglepő módon, ha nem is sokkal, de többen vannak a nők az igent mondók között, mint az erősebb nem képviselői. A kor növekedésével csökken az igény az illegális szórakozásra, amin nem lehet csodálkozni. A vendéglátó helyek legalább február 28-ig zárva maradnak - a kormány szándéka szerint.