Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Times of India szerint amikor a gép Amritsarba érkezett a 285 utasból 210-et - a felnőtteket - letesztelték és közülük lett 173 utas tesztje pozitív. Őket karanténba küldték.

Egy nappal korábban - január 6-án - szintén Amritsarba érkezett egy charter Milánóból, azon 125 covidos utas ült - olvasható a szakportálon.

Kiderült, hogy a légitársaság 2021. október 23. óta szinte naponta teljesít járatokat Milánó vagy Róma és Amristar között. Bár a charterjáratok megrendelőjét nem hozták nyilvánosságra, a repülőgép mérete és a járatok gyakorisága arra utal, hogy egy hivatásos utazásszervező cég áll a szolgáltatások mögött. Egy olyan járat, amely csak egy üdülési csomag részeként és csak egy adott utazási irodán keresztül foglalható.

Egyes tudósítások szerint az Air India volt a légitársaság, amely az Olaszországból Amritsarba tartó járatok mögött állt, de a cég ezt az állítást a Twitteren cáfolta.

Szakértők szerint az esetek egyrészt rávilágítanak az oltások és a rendszeres tesztelések fontosságára, de azt is mutathatja, hogy az omikron variánssal a pandémia endémiává válhat, vagyis a koronavírus része lesz az életünknek és már nem okoz komolyabb zavart az emberek életében. Olyan lesz mint az influenza.