Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Predrag Kon epidemiológus, a szerbiai köztársasági válságstáb tagja közösségi oldalán arra kérte a szerbiai lakosokat, hogy e hétvégén maradjanak otthon, így csökkentve a megfertőződés kockázatát - írta a vajdasági Szabad Magyar Szó.

A szakember tájékoztatta oldalának követőit, hogy elkezdték nyilvántartásba venni azokat a koronavírus-fertőzötteket, akik az elmúlt hétvégén fertőződtek meg.

Most kezdik regisztrálni azokat a fertőzötteket, akik a múlt pénteken, illetve szombaton fertőződtek meg, ne kockáztassanak, kerüljék a tömeget és a különböző rendezvényeket, főleg azokat, ahol hangos a zene és énekelnek is - írta a szakember. Őrizzék meg egészségüket, ne legyenek kockázatos találkozások. Szükség van önökre, főleg a hozzátartozóiknak fontosak. A coviddal nem lehet viccelni. Kon ismételten felhívta a figyelmet a maszkviselés fontosságára.

Szerbiában november első napjaiban rekordot döntött az újonnan fertőzöttek száma, 2412 személyről derült ki, hogy koronavírusos, és a hivatalos adatok alapján hatan vesztették életüket.