Az első vendégek már meg is kóstolhatták az étteremben a Nobu hotel finomságait Varsóban - a tulajdonosok a híres amerikai színész, Robert de Niro, a konyha vezetője Nobu Matsuhisa és a filmproducer Meir Teper. A szálloda és étterem augusztus első napjaiban nyitott - írta a Business Insider Polska. Ez az első ilyen hely Lengyelországban és a 12. a világon. Egy szobáért egy éjszakára a hotelben minimum 199 euróba (70 ezer forint) kerül.

Az éttermet és a hotelt júniusban kellett volna megnyitni, de a járvány a tulajdonosok terveit is megváltoztatta, két hónappal elhalasztották az eseményt. A hotel 117 szobát kínál, továbbá wellness részleget és kávéházat, de üzleti és magánesemények szervezésére is alkalmas.

QP | Quality Placement

Varsó Európa egyik legdinamikusabban fejlődő városa, ezért nagyon örülünk, hogy a Nobu márka ennek a piacnak a része lehet - mondta a lengyel Nobu igazgatója. - Hiszünk abban, hogy hotelünk és éttermünk Varsóban fontos turisztikai pont lesz. A szobákat különböző stílusban rendezték be, a klasszikustól a modernig, így a vendég olyat választhat, amilyet szeretne. A járvány miatt egyelőre sem az étterem, sem a kávéház nem működik teljes vendégfogadó kapacitásával.