Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A magyar válogatott legutóbb 1953-ban győzött Angliában, akkor az Évszázad mérkőzésén a Puskás Ferenc fémjelezte Aranycsapat diadalmaskodott 6-3-ra.

A keddi találkozón Sallai Roland duplázott, a hajrában betalált még Nagy Zsolt és Gazdag Dániel is.

Mivel a csoport másik meccsén a németek 5-2-re verték az Európa-bajnok olaszokat, a magyar válogatott az élre ugrott, és a csoportgyőzelemért játszhat szeptember 23-án, amikor a németek vendége lesz Lipcsében, majd három nappal később az olaszokat fogadja - írja az MTI.

Orbán Viktor miniszterelnök ezúttal is a helyszínen tekintette meg a meccset - írta meg a 444.hu, amely képet is közölt Orbánról és Csányi Sándor MLSZ-elnökről.

A Nemzetek Ligája első körében, másfél héttel ezelőtt 1-0-ra nyert - tizenegyessel - a magyar válogatott Budapesten az angolok ellen. Majd a magyar válogatott - az MTI szerint jó játékkal - 2-1-es vereséget szenvedett az Eb-címvédő olaszok vendégeként. Ezután múlt szombaton 1-1-es döntetlent játszott a Puskás Arénában a németekkel. A következő mérkőzést ma este a csoport utolsó helyén álló angolokkal vívták a magyarok a wolverhamptoni Molineux Stadionban.

.