Már második napja estek meredeken az árfolyamok a tokiói tőzsdé, ezúttal a játékosoknak az adott jó okot az eladásra, hogy a múlt héten harmatos számokkal és még rosszabb prognózissal előálló NEC hatalmas forgalom közepette 5,5 százalékot esve felerősítette a techszektort egyébként is övező félelmeket. Kereskedők még azt is sűrűn emlegették, hogy a reformokat ígérő, de eddig az ügyben szinte semmit nem tevő Koidzumi miniszterelnök népszerűsége lineárisan csökken, miután a múlt héten kirúgta népszerű, ámde ellentmondásos személyisége miatt külügyminiszterét.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!