Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Negyven százalékkal nőtt 2019-ben 2018-hoz képest azon román állampolgárok száma, akik már előző évben lefoglalták és kifizették nyaralásukat a román tengerpartra, hogy minél nagyobb árkedvezményben részesüljenek - jelentette a Maszol. Több ezren használták ki a karácsony és szilveszter környéki szabadnapokat, hogy 2020 nyarára lefoglalják tengerparti vakációjukat

December 25-én és 26-án, illetve január 1-jén és 2-án kétszer annyian foglaltak le nyaralásokat a litoralulromanesc.ro portálon, mint egy átlagos decemberi napon. A portál szerint évekkel ezelőtt kezdődött ez a folyamat, és évről évre nő a tengerparti nyaralást a téli ünnepek környékén lefoglalók száma.

Az év végén nyaralást foglaló turisták a lehető legmagasabb, 50 százalékos árkedvezményben részesültek a korai foglalás program első részének keretében, amely december 31-én zárult le. Ezt az időszakot aztán január 3-áig meghosszabbították, hogy azok is kihasználhassák, akik rögtön szilveszter után akartak foglalni. Az árkedvezmény következő szakasza január 31-éig tart, valamivel alacsonyabb árengedményekkel.