Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Vlagyimir Putyin, Oroszország államfője figyelmeztette azokat, akik ellenzik az orosz hadsereg akcióját Ukrajnában, hogy ne élezzék a helyzetet újabb szankciók bevezetésével országa ellen - idézte a politikus beszédét a BBC. Putyin a moszkvai kormány értekezletén szólalt fel, amelyek a Rosszija 24 tévécsatorna közvetített.

Nincsenek ellenséges szándékaink szomszédainkkal szemben, az orosz kormány nem látja szükségét további akcióknak, amellyel a szomszédok rontanák kapcsolatainkat - mondta Putyin. Az államfő úgy véli, hogy mindenkinek azon kellene gondolkodnia, hogy normalizálja a viszonyát Oroszországgal, hogyan működjön együtt és fejlessze a kapcsolatait vele.

Putyin megismételte, hogy az orosz hadsereg szerinte eddig kifejezetten csak válaszolt az Orosz Föderációval szembeni barátságtalan lépésekre. Azok, akik nem működnek együtt, saját maguknak fognak kárt okozni, amellett hogy ártanak Oroszországnak. E sérülések ellenére országa "új képességeket" fog kifejleszteni, amivel megoldja az előtte álló feladatokat.

Az Ukrajnával kapcsolatos legfontosabb híreket ezen a linken olvashatja.