Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Robert De Niro hollywoodi filmsztár nevéhez fűződő Nobu Hotels a koronavírus-járvány ellenére megnyitja szállodáját Varsóban - adta hírül a Radio Poland. Eredetileg júniusra tervezték a premiert, ám a pandémia miatt augusztus 3-ára halasztották a nyitóünnepséget. A szálloda ötcsillagos lesz és a lengyel főváros szívében várja majd a vendégeket.

A Nobu Hotelsben két vállalkozótársa van De Nirónak, Nobu Matsuhisa séf (képünkön balra) és Meir Taper filmproducer. Az új szállodában 117 vendégszoba lesz, ezenfelül kínálni fog helyiségeket nagy rendezvényekhez is. Természetesen fitneszközpont és étterem is lesz a hotelben. Ez lesz a hálózat 12. szállodája - derült ki a Business Insider összefoglalójából.

Robert De Niro Jane Rosenthallal társalapítóként hozta létre a TriBeCa Productions produkciós céget 1989-ben. A Nobu és a Tribeca Grill éttermek társtulajdonosa Stewart F. Lane Broadway-producerrel, és ezentúl is több étterem társtulajdonosa az 1990-es évek eleje óta. Részvényese a Paradise Found Nobu Resortnak, amely luxusüdülőt akar építeni a Barbuda szigetén. Társtulajdonos a San Franciscó-i Rubicon étteremláncban.