Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Ha valaki, akkor a háromszoros Grammy-díjas kolumbiai énekes-dalszerző, Shakira biztosan kiteregeti a nyilvánosság előtt a családi szennyest. Válásul a sztárfocistával, Piqué-vel odáig fajult, hogy már a nyilvánosságon keresztül üzengetnek egymásnak.

Shakira szerelmi bánatát és a válás okozta csalódottságát a közelmúltban dalba öntötte: a videóban lényegében bosszút állva megalázza gyermekei apját, és annak huszonéves barátnőjét.

A Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53 hatalmas rekordokat döntött meg az elmúlt napokban a különböző streaming felületeken, ezzel pedig az énekesnő óriási összegeket zsebelhet be – írja az Elle magazin. 

 

Nézzük is a dalból származó bevételeket, amelyek Shakira bankszámláját vastagítják:

  • eddig 512 ezer dollár érkezik a YouTube-tól;
  • 500 ezer dollár az Amazontól;
  • 360 ezer dollár a Spotify-tól;
  • illetve 1,2 millió dollár az Apple Musictól.

Így Shakira alig pár nap alatt több mint 2,5 millió dollárt keresett új dalával, vagyis majdnem 900 millió forinttal lett gazdagabb. 

A kolumbiai énekesnő sikerszériája azonban itt nem áll meg: bár a házassága gyermekei aljával viharosan és számára megalázóan ért véget, a számok alapján Shakira karrierje ismét szárnyal.

Az énekesnőnek a szakítás után a már említetten túl két további dala is megjelent: a Te Felicitóval megközelítőleg még 10 millió dollárt keresett, a Monotonía pedig 3,5 millió dollárt hozott neki az elmúlt hónapokban. Mindezt összeadva Shakira csak a válás ihlette dalokkal legalább 15 millió dollárt keresett. Eddig.