Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A nemzetközi szövetség (ITTF) pénteken bejelentette, hogy szombaton rendkívüli tanácskozásra kerül sor a városvezetés illetékeseivel és a dél-koreai szövetség (KTTA) képviselőivel. A lehetséges következmények megvitatása mellett téma lesz a világbajnokság esetleges elhalasztása is.

Tanácsot kérnek az Egészségügyi Világszervezettől (WHO) és együttműködnek a Koreai Köztársaság kormányával a lehető legalaposabb egészségügyi és biztonsági intézkedések meghozatala érdekében.

Az asztalitenisz tornát március 22-től 29-ig rendeznék a dél-koreai kikötővárosban. A sorsolásra szombaton került volna sor, de azt már korábban elhalasztották. A vírus miatt a kínai válogatott jelenleg Katarban készül a világbajnokságra - írta az MTI.

Már több nemzetközi sporteseményt mondtak le a szervezők a koronavírus okozta betegség miatt, így egyebek mellett elhalasztják az április 19-re tervezett Kínai Nagydíj Forma-1 autóversenyt, amelyet egy későbbi időpontban pótolhatnak Sanghajban, amikorra javulnak a körülmények. Egy évvel elhalasztották, így csak 2021-ben kerül sor a márciusra tervezett fedettpályás atlétikai-világbajnokságra, amelynek Nancsing lesz a házigazdája. Pénteken az is eldőlt, hogy a kínai Hsziamen helyett a mexikói Cancunban kerül sor május 25-31. között az olimpiai kvalifikációs öttusa-világbajnokságra.