Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Aleksandar Vucic, Szerbia államfője arra figyelmeztette országa lakosságát, hogy ősszel a koronavírus-járvány újabb hulláma fenyeget – vette át a vajdasági Szabad Magyar Szó a helyi a Nova S internetes portál tudósítását. A politikus attól tart, hogy az oltások egy része már nem lesz hatásos ősszel, ami támadási felületet kínál az átkozott vírusnak.

„Visszatér a vírus, ősszel újból támad, és ez súlyosabb formában történik majd, mert vannak olyanok, akiket már hét-nyolc hónapja beoltottunk” – mondta az elnök, aki hozzátette, hogy ezért épül az új koronavírus-kórház Újvidéken.Vucic ismételten arra kérte a Szerbia lakóit, hogy mindenképpen oltassák be magukat.

„Van elég oltóanyagunk, osztogathatjuk is. Szégyen, hogy olyan államok, amelyek küszködnek a vakcinaellátással, jobban állnak az oltással mint mi. Mindez azért, mert néhány összeesküvés-elmélet miatt nálunk sokan nem akarják beoltatni magukat” – mondta többek között a szerb államfő. Van olyan szakértő, aki nem tart a járvány negyedik hullámától.