Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Trump elnökké választása után hitvese és fiuk nem költözött a családfővel Washingtonba, hanem New Yorkban, a Trump-toronyban maradt, mert a First Lady meg akarta várni a tanév végét. Azóta a Trump-házaspár New York és Washington között ingázik. (A Fehér Házban fog székelni Trump lánya is.)

Barron Trumpot egy washingtoni magániskolába íratják be, ősztől ott folytatja a tanulmányait. A bulvársajtóban - de a CNN hírtelevízióban is - sokáig téma volt, hogy a szlovén születésű volt topmodell esetleg soha nem is akar beköltözni a Fehér Házba, mert nincs ínyére, hogy First Lady legyen. Trumpék nem reagáltak a bulvárhírekre, és kommentátorok szerint Melania Trump visszafogottságának is betudható, hogy népszerűsége Donald Trump megválasztása óta folyamatosan emelkedik.

A Fehér Ház kedden azt is bejelentette, hogy az arizonai Stephanie Grisham lesz a First Lady kommunikációs igazgatója, és egyben a Fehér Ház helyettes szóvivője - írja az MTI.

A kétgyermekes Grisham a tavalyi elnökválasztási kampányban Donald Trump kommunikációs csapatában dolgozott, az arizonai kampány szervezésében oroszlánrésze volt. Korábban a Republikánus Párt szóvivője volt az arizonai törvényhozásban.