Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az 1500-as évek elején épült Procuratie Vecchie a Szent Márk tér ékessége, Velence egyik leghíresebb jelképe. Földszinti oszlopcsarnokaiban történelmi kávézók találhatók. A látogatók most először léphetnek be a negyedik és egyben utolsó emeletre, ahol az épület ferde gerendás teteje alatt állandó kiállítás kapott helyet.

Az épület, amely 1832 óta az olasz Generali biztosítótársaság székhelye volt, öt éven át tartó felújításon esett át. Míg a Generali megtartotta irodáit az épület freskókkal díszített második emeletén, és a harmadikat bérbe adja (többek között kiállítások céljára, amelyek a nagyközönség számára is nyitva állnak majd), a negyedik emelet a The Human Safety Net nevű projekt székhelye lesz, amely veszélyeztetett embereket és családokat, köztük menekülteket segít - írja a CNN.

A gyakorlatias kiállítási tárgyak, amelyek célja, hogy gondolkodásra és empátiára neveljék a látogatókat, tartalmaznak csapatmunkát segítő játékokat is - írja a portál.

A kiállításra szóló belépőjegy megvásárlásával - amelynek fele a The Human Safety Net (Emberi Biztonsági Háló) javára megy - a látogatók beléphetnek a negyedik emeleti kávézóba is, amelynek két tetőterasza egyenesen a Szent Márk-bazilika kupoláira és a híres harangtorony felé néz.

Chipperfield felújítása során az elhagyott padlásszintet egymáshoz kapcsolódó szobák hatalmas sorozatává alakította át, melyeket végig kőburkolatú boltívek fűznek egymásba. A CNN információi szerint a legfelső emeleten tárgyalóterek is lesznek.