Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Szívszorító történetet mesélt el Vilmos herceg arról, milyen hatást gyakorolt legnagyobb gyermekére, György hercegre David Attenborough egyik természetfilmje - derül ki az express.co,uk cikkéből. A történet romantikusan kezdődik: apa és fia leült megnézni együtt egy filmet az állatfajok kihalásáról, amit neves brit tudós, tévés sztár készített. A gyermekre olyan nagy hatást gyakoroltak a látottak, hogy könyörgött apukájának kapcsolja ki a videót.

Nem akarom ezt tovább nézni! - mondta a hétéves királyi sarj, annyira elszomorították a látottak. A történetnek azonban nem is ez a legszomorúbb része, hanem az, amiről Vilmos beszélt. Azt mondta, komoly gondot okoz neki, ismerve a világ dolgait, hogy ilyenkor optimista maradjon, és azt mondja fiának, hogy minden rendben lesz.

Az ilyen pillanatok azok, amikor felteszi magának a jómódú és lelkiismeretes szülő a kérdést, miszerint eleget tesz-e azért, hogy javítson azon a helyzeten, amiről a film szól. Magyarán, hogy eleget tesz-e a környezet védelméért, aminek eredményeként a jelen generációi értékelhető állapotban adhatnák át a Föld bolygót a jövő embereinek.

A herceg elárulta, hogy legnagyobb örömére nagyobb gyermekei, György mellett Sarolta herceg kisasszony is élénk érdeklődést mutat a környezet, a természet védelme iránt. Mindketten rajongói David Attenborough dokumentumfilmjeinek.