Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az orosz botránypolitikus, a duma alelnöke a lengyel TVN kamerái előtt kijelentette: a háború kitörése esetén földig rombolják Lengyelországot, amiért NATO támaszpontnak ad helyet területén.

Vlagyimir Zsirinovszkij hangsúlyozta, hogy hiába próbálja a Nyugat a szankciókkal megfélemlíteni Oroszországot, az ettől csak dühösebb és keményebb lesz. Szavai szerint egész Európa az oroszokon élősködik, és megfenyegette a kontinenst: Elszegényedtek. Semmit sem fogunk vásárolni nálatok, ezért forradalmak fognak kitörni. Megtiltjuk, hogy átrepüljetek a területünk fölött. Háromszor annyiba fog kerülni mint most. Véged van, Európa!

Véleménye szerint Lengyelország a szankciók legnagyobb vesztese, amelyet súlyos felelősség terhel a második világháborúért. A történészek által eddig ismeretlen értékelése szerint "ha nem lett volna a lengyel politika, nem lett volna hitlerista Németország". Ennek ellenére az oroszok szeretik a lengyeleket, ezért azt tanácsolta, hogy lépjenek ki a NATO-ból és az Európai Unióból, csatlakozzanak Oroszországhoz és második hivatalos nyelvvé tegyék az oroszt, "mert csak akkor virágozhatnak fel". Ismét javasolta Varsónak, hogy vegyen részt Ukrajna felosztásában. .Megfenyegette az Egyesült Államokat, kijelentve, hogy olyan rakétákkal rendelkeznek, amelyek minden pajzson áthatolnak.

A lengyel értékelések szerint az orosz politikus nem őrült, hanem nagyos is tudatos provokátor, aki olyan dolgokat mond ki, amit a hivatalos Kreml nem tud vagy nem akar, de jó szemmel nézi "színes" nyilatkozatait.