Az egyedülálló menü május 27-én kezdi „turnéját” Magyarországon. A BTS Menü itthon egy 9 darabos Chicken McNuggets®-et, egy nagy adag sültkrumplit, egy nagy üdítőt, valamint a dél-koreai McDonald's népszerű receptjei inspirálta speciális Édes Chili és Cajun mártogatós szószokat tartalmaz. A hazai éttermekben vásárolt Chicken McNuggets 100 százalékban hazai csirkehús felhasználásával készül, a receptúra pedig kizárólag természetes összetevőket tartalmaz.

„Mindenkinek van egy olyan McDonald's-os rendelése, amit sosem hagyna ki, ha az éttermünkben jár, és ez igaz még az olyan nemzetközi szupersztárokra is, mint a BTS tagjai” – mondta Égi Zsolt, a McDonald's hazai ügyvezetője.

A BTS 2013-ban alakult, slágereik sorra a zenei listák élén szerepelnek, zenéjükkel, pozitív üzeneteikkel pedig összehozzák a rajongóikat a világ minden tájáról. A következő néhány hónapban a BTS rajongók még közelebb kerülhetnek kedvenc előadóikhoz, hiszen azóta, hogy a McDonald's tavaly az Egyesült Államokban elindította a hírességek kedvenc rendelését bemutató programját, a Famous Orderst, most először a BTS Menü világszerte azonos időben, közel 50 országban lesz elérhető.