Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az alapjain keresztül az Adventum Csoport immár 700 000 négyzetméternyi kereskedelmi ingatlant birtokol és kezel a legfőbb kelet-közép európai országokban, kezelt vagyona eléri az 1 milliárd eurót - írja az MTI.

A most megszerzett 360 000 négyzetméteres kiskereskedelmi park hálózat jelentősen növeli az Adventum Csoport egyre növekvő kelet-közép európai eszközportfólióját.

Az OTP Bank Nyrt. és az Erste Group (az Erste Group Bank AG és az Erste Bank Hungary Zrt.) banki konzorciuma új, 150 millió eurós akvizíciós hitelkeretet biztosított a portfólió megvásárlásának finanszírozására.

Az Adventum Csoport kelet-közép európai ingatlanbefektetésekre összpontosító befektetési alapkezelő társaság 2016-ban jött létre, tulajdonosait kizárólag a menedzsment tagjai alkotják. A menedzsment tagjai eddig összesen 2 milliárd euró értékben hajtottak végre befektetéseket a régióban. A csoport az alternatív befektetési alapkezelőkről szóló irányelv hatálya alatt működik, Magyarországon és Máltán bejegyzett alapkezelő társaságokkal.