Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A légitársaság szigorú biztonsági intézkedésekkel, rugalmas módosítási és lemondási feltételekkel, valamint a korlátozásokhoz igazított hűségprogrammal garantálja a biztonságos és kényelmes utazás lehetőségét - közölte a vállalat.

A tervek szerint a hónap végére napi rendszerességgel járnak majd a gépek oda-vissza. A pontos, folyamatosan frissülő menetrendet természetesen érdemes az Air France weboldalán vagy applikációjában figyelemmel kísérni az esetleges változások miatt.

A légitársaság minden 2021. december 31-ig lefoglalt repülőjegyre ingyenes visszaváltási és változtatási lehetőséget kínál, az esetlegesen törölt járatokra szóló jegyek árát pedig megtéríti.

A légitársaság a hűségprogramját is a megváltozott helyzethez igazítja, hiszen az utazási korlátozások idején az ügyfelek nehezebben tudnak pontokat és kedvezményeket gyűjteni. A március és december közt lejáró Flying Blue tagságok automatikusan egy évvel meghosszabbodnak, a Flying Blue szint megőrzésén felül pedig az XP többletet is megtarthatják az ügyfelek.