Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

cég hazai hálózata most 19 megye 87 településén összesen 164 áruházból áll.

beruházások teljes összegéből mintegy 188 milliárd forint volt az ingatlanokra fordított beruházás volumene.

A magyarországi beruházások közül kiemelték a biatorbágyi logisztikai központ kialakítását és folyamatos fejlesztését. A 255 ezer négyzetméteres telken 63 800 négyzetméteres, mintegy 700 dolgozót foglalkoztató raktár üzemel. A vállalat másfél évvel ezelőtt itt adta át 6 milliárd forintból megvalósított, 8800 négyzetméteres hűtő-, illetve mélyhűtő raktárát.

A cégcsoport az elmúlt évben több mint 1300 új munkahelyet hozott létre a kereskedelem, a logisztika és az informatika területén.

Magyar beszállítói hálózat adja a termékek nagyját

A 15 év alatt kiépített magyar beszállítói hálózat már több mint 260 partnercégből áll, amelyek a vállalat kínálatának mintegy 60 százalékát adják.

A friss, feldolgozatlan szárnyas, sertés- és marhahús-termékeket csak magyar beszállítóktól szerzik be, valamint kizárólag magyar forrásból szereznek be 65 alapvető tejterméket.

 

Így változtak az étkezési szokásaink: körkép a magyar húsipar helyzetéről

A magyar élelmiszeripar egyik fontos ágazata a húsipar, amely fejlődésének kezdete a XIX. század közepéig nyúlik vissza. A kezdetben háztáji termelést ekkor kezdték el a nagyobb, szervezettebb egységek felváltani, létrejöttek az első hazai szalámi- és húsfeldolgozó gyárak. Arról, hogy hogyan változott az elmúlt másfél évszázad során a hazai húsipar helyzete, a magyarok húsfogyasztási szokásai és melyek a főbb kiviteli célországaink, az alábbi összefoglalóban nyújtunk tájékoztatót.