Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Feloldja a koronavírus miatt bevezetett termékkorlátozásokat és hosszabbítja a nyitva tartási idejét a brit Aldi - derül ki az élelmiszerlánc vásárlóknak címzett leveléből.

Újra tele vannak a polcok

Giles Hurley, az Aldi UK ügyvezetője megköszönte a vásárlóknak a türelmet, ugyanis a mindennapi élet számos területe, így a bevásárlás is radikális változásokon ment át az elmúlt időszakban. Hurley szerint az dolgozók mindent megtettek annak érdekében, hogy áruval feltöltött boltok várják a vásárlókat, a vásárlók pedig szintén sokat segítettek a hiányok elkerüléséért azzal, hogy csak azt tették a kosarukba, amire valóban szükségük volt. Ezért a brit üzletekben az Aldi április 13-ától e fennmaradó termékek esetében is feloldja a vásárlási korlátozásokat.

Eddig ugyanis például Április 14-től pedig meghosszabbítják majdnem az összes bolt nyitva tartását, amelyeket így hétfőtől szombatig este 10 óráig lehet látogatni. A vasárnapi nyitva tartás nem változik. Az Aldinak Nagy-Britanniában több mint 860 üzlete és 33 ezer alkalmazottja van.

Külön időszak a létfontosságú munkát végzőnek

A távolságtartás a boltokban azonban még mindig szükséges, az Aldi plexifallal védi a kasszásokat, a boltokban színes foltok jelzik a padlón a távolságtartás mértékét. az üzletek előtt pedig szintén kellő távolságot tartva kell sorban állni, hogy egyszerre ne legyenek túl sokan a boltokban.

Április 14-től az üzletekben szintén meghosszabbítják a létfontosságú munkát végzők számára elkülönített vásárlási időszakot, ezt többek között az egészségügyi dolgozók, szociális munkások, rendőrség és tűzoltóság munkatársai vehetik igénybe.