Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A brit Aldi megnyitotta első Shop&Go első első fizetés nélküli üzletét Londonban, amelyben ma kezdik meg a nyilvános, vásárlók általi tesztelést - írja a Grocery Gazette. Korábban az áruházlánc dolgozói hónapokig tartó folyamatos tesztelést végeztek a koncepcióboltban.

A Greenwich High Street-en található új próbaüzlet lehetővé teszi, hogy a vásárlók egyetlen termék beszkennelése vagy akár fizetés nélkül is befejezzék üzletüket.

Az Aldi Shop&Go üzletben kamerák észlelik, hogy a vásárlók mely termékeket vették át, és amint a vásárló elhagyja az üzletet, automatikusan megterhelik a vásárlást a választott fizetési móddal, és egy nyugta jelenik meg az alkalmazásban.

Azok a vásárlók, akik alkoholt vagy más, nem teljesen szabadon vásárolható termékeket vinnének, az arcuk életkorának becslési technológiáját használhatják a vásárlás engedélyezésére. Ez a Yoti által biztosított technológia lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy másodperceken belül megerősítsék személyazonosságukat az Aldi Shop&Go alkalmazáson keresztül.

Akik úgy döntenek, hogy nem használják a rendszert, azok életkorát egy bolti kolléga ellenőrzi.

Az Aldi a Shop&Go üzlet megnyitásával csatlakozott az Amazon Fresh és a Tesco GetGo koncepciókhoz.