Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Felgyorsítja az áruszállítást Budapesten és környékén az Alza.hu, ezt új - 4 ezer négyzetméteres- fővárosi raktára, valamint saját AlzaExpres szállítási szolgáltatásának kibővítése teszi lehetővé. 

A vállalat ezért arra tett ígéretet, hogy a 12 óráig beérkezett megrendeléseket még aznap -890 forintért- kézbesíteni tudja, illetve lehetőséget biztosít egy pontosabb kiszállítási idősáv kiválasztására.

A nemrég nyílt raktár, valamint a 15 ezer fajta termékből álló raktárkészlet lehetővé teszi, hogy az e-kereskedő a megrendeléstől számított 5 órán belül kiszállítsa az árut Budapesten és környékén. 

A sebesség mellett az Alza a szállítási idők pontosításán is dolgozik. A webáruház azt szeretné, ha vásárlói nem vesztegetnék az idejüket azzal, hogy egész nap a futárra várnak. 

Ezért az AlzaExpres (egyelőre Budapesten és környékén) kiegészíti a szállítási szolgáltatását azzal a lehetőséggel, hogy az ügyfelek kiválaszthatják az igényeiknek és lehetőségeiknek leginkább megfelelő kétórás idősávot - olvasható a vállalat közleményében.