2014-ben döntött a Victoria's Secret az arculatváltás mellett: azok után, hogy teltebb nőknek is elkezdtek fehérneműket és pizsamákat gyártani, a kismamákat is fókuszba helyezték legújabb marketingkampányukban. A vállalat időközben kivált az L Brands - azóta Bath&Body Works- szárnyai alól és legutóbb giga részvényvisszavásárlási programját is bejelentette.

Még az online megjelenésük előtt 200-nál is több országra szállítottak, de a Victoria's Secret még sokáig  "USA-központú élményt" nyújtott, ezért 2014-ben úgy döntöttek, hogy 5 új piacra lépnek be.

Megpróbálták ugyanazt az "élményt" Kanadában, Ausztráliában, Nagy-Britanniában, Franciaországban és Németországban is megteremteni, majd később a spanyol piacot is kiszemelték. Az erőfeszítések végül nemzetközi terjeszkedéshez vezettek, ezért a cég már több mint 60 országban van jelen fizikai boltokkal (franchise-partnerekkel együtt), legutóbb Izraelt és Indiát vették be - mondta Ishan Pate, a vállalat digitális vezérigazgatója.

Bár a cég az elmúlt években belföldön veszített piaci részesedéséből (az amerikai női intim ruházati piac 2015-ben 32 százalékáról 2021-re 20 százalékra esett vissza), a nemzetközi bevételek még mindig nagyon jelentősek. A legutóbbi negyedévben a márka nemzetközi üzletága 114 millió dollár bevételt termelt, ami végül arra késztette a vállalatot, hogy pozitív kilátásokat adjon ki még az ünnepi szezon előtt.

A vállalat beváltotta a hozzá fűzött reményeket: az ünnepi szezonban taroltak. Az eladások növekedtek és az online vásárlások is felpörögtek. A negyedik negyedévre vonatkozó pénzügyi előrejelzés szerint akár 3 százalékos növekedést is elérhetnek.

A márka viszont sokáig küzdött az őt ért vádak és negatív megítélés ellen. Ed Razek, a márka volt marketingigazgatója ugyanis még néhány éve úgy nyilatkozott, hogy a vállalat nem fog transznemű és teltebb nőket alkalmazni, hiszen akkor nem marad meg az a fantáziavilág, amelyben szerinte csak a vékony nőknek van helye.

A nyilatkozat után a márka népszerűsége bezuhant és az ikonikus divatbemutatók nézettsége a felére csökkent, ezért az angyalszárnyas felvonulások is megszűntek.