Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Megnövekedett az ügyfelek igénye a matt lakkozás iránt, ezért mostantól az Audi győri gyárában 4 szín közül választhatnak a vásárlók. Az első megrendelés egy matt színű RS Q3 modellre vonatkozott, amelyet kezdetben kézi lakkozással teszteltek és készítettek elő az új technológia szériagyártásba történő bevezetéséhez - olvasható a vállalat közleményében.

"Az Audi Konszernben a győri az első üzem, ahol a sorozatgyártás keretei között, ugyanazon a gyártósoron fényes és mattlakkot is tudunk készíteni" - mondta Les Zoltán, az Audi Hungaria járműgyártásáért felelős igazgatósági tagja.

Az üzemben lévő 10 lakkozórobotot a mattlakkozás sajátosságainak megfelelően programozták és tesztelték. Így minden készen állt a mattlakozás sorozatgyártásba történő bevezetésére.

A mattlakkozás a Győrben gyártott valamennyi modellváltozat (Audi TT,  TT RS Coupé és Roadster, illetve Q3, RS Q3 és ezek Sportback kivitelei) esetében elérhető. A szériagyártás négy színnel indult el: Daytona-szürke, Tőr-ezüst, Harmat-szürke és Piton-sárga árnyalatok közül lehet választani.