Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.
A Rolling Stone olasz riporterei név nélkül választották meg a 73 éves Berlusconit 2009 győztesének egy szavazáson, amely során azt a személyt keresték, akinek személyisége és életstílusa a leginkább hasonlít a rock and roll sztárokéhoz - tudatta a Bloomberg.

Berlusconit a magazin következő számában fogják kitüntetni. A példány különleges címlapját az a művész fogja készíteni, aki Barack Obama amerikai elnök ikonikus választási poszterét tervezte. Berlusconi életstílusára túl szűk a rock-and-roll definíció - fogalmazott a magazin.

A milliárdos miniszterelnök privát életéről szól az olasz média, mióta májusban a felesége, Veronica Lario közölte, hogy válni akar és azzal vádolta őt, hogy kiskorúakkal szűri össze a levet. Az információk szerint Berlusconi részt vett egy model 18. születésnapján, majd vad partikról szóló hírek lepték el a lapokat, amelyeken az olasz miniszterelnök fiatal nők tucatjaival szórakozott szardíniai villájában és más rezidánciáin.

Júniusban a 42 éves Patrizia D'Addario, egy fizetett eszkortnő közölte, hogy a miniszterelnökkel töltött el egy éjszakát. Az olasz televízióban hétmilliónak követték, amikor bejelentette, hogy Berlusconi tudott a foglalkozásáról. Berlusconi elutasította a vádakat, mondván, hogy soha nem fizetett szexért.

Az amerikai Barack Obama végzett a második helyen a címért folytatott harcban, míg XVI. Benedek pápa lett a harmadik. A pápát azért jelölték, mert ugyanannál a kiadónál adott ki egy imákat tartalmazó albumot, amely korábban a Nirvana lemezeit jelentette meg.