Budapest és Bécs között áprilisban akár már napi tizenöt indulási időpont közül választhatnak az utasok. Egyes járatok Győrben is megállnak, innen is minden nap lehetőség van Ausztriába utazni.

Bécsben és környékén négy megállót érhetnek el a Budapestről indulók közvetlenül: két városi állomás mellett Bécs Repülőtérre és a parndorfi Designer Outlet Centerbe szintén közvetlen összeköttetést biztosít a vállalat - derül ki a vállalat lapunkhoz eljuttatott közleményéből.

Budapestről Zágrábba is minden nap indulnak távolsági buszok, a tavaszi időszakban csütörtök és hétfő között napi háromszor. Már foglalhatók utazások a FlixBus hálózat horvátországi tengerparti úti céljaira is.

A közvetlen távolsági buszos összeköttetések 2022. június 17-től indulnak Budapestről, emellett Siófokon is lesz felszállási lehetőség.

A nyaralni vágyók a szezon során minden pénteken és vasárnap utazhatnak éjszakai járatokkal az Adriára, ezekkel Zadar, Biograd na Moru, Pakoštane, Pirovac, Vodice, Šibenik, Trogir és Split érhető el átszállás nélkül. 

Az európai hálózatfejlesztés mellett a zöld mobilitási vállalat globálisan is tovább nő. A FlixBus 2018-ban indította el szolgáltatását az USA-ban, a vállalat tervei között régóta szerepelt a kanadai piacralépés is.