Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az 5500 négyzetméteres új részleggel az ausztriai bevásárlóközpont összterülete több mint 36 ezer négyzetméteresre nőtt. Jelenleg 1500-an dolgoznak az outletben, azonban a tervek alapján az alkalmazottak számát húsz százalékkal növelik majd. A csoport tájékoztatása szerint nemcsak Ausztriából, hanem Magyarországról és Szlovákiából is várják a képzett és motivált munkavállalókat.

A McArthurGlen Csoport, a bevásárlóközpont tulajdonosának tájékoztatása szerint a parndorfi outlet jelenleg a legnagyobb burgenlandi privát munkáltató. A csoport észak-európai vezérigazgatója, Henrik Madsen pedig úgy nyilatkozott, hogy a burgenlandi központ kulcsfontosságú partner a régióban és egy határokon átívelő központ a vásárlóknak.

Az elmúlt 19 évben 53 millió látogató fordult meg a burgenlandi üzletközpontban, ahol eddig több mint 160 bolt, tíz kávézó és étterem működött. A parndorfi outlet tulajdonosa és üzemeltetője az 1993-ban alapított McArthurGlen Csoport. Jelenleg kilenc országban 24 bevásárlóközpontot üzemeltet, és mintegy 600 ezer négyzetméternyi üzletet tudhat magáénak.

(Képünk illusztráció.)