Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Frank W. Lippitt 35 év után - amelyből 21 évet a Bank Gutmann igazgatóságában töltött - szeptember végén nyugdíjba vonul.

A szakember évtizedek óta irányította a vállalatot. A közelgő generációváltást, mely irányváltást is jelent a privátbank jövője szempontjából, ennek megfelelően tervezték meg: utódául Marcel Landesmannt nevezték ki, aki mind házon belüli, mind nemzetközi tapasztalattal rendelkezik.

Százéves múltra visszatekintő privátbankként kötelességünknek érezzük, hogy generációkon átívelően gondolkodjunk. Az igazgatóságban eltöltött 21 év után- amelyből 12 éven keresztül elnök lehettem- örömmel adom át a vezetést Marcel Landesmann-nak, aki hosszú évek óta belülről ismeri cégünket, és több évtizedes nemzetközi rutinnal is rendelkezik – mondta Frank W. Lippitt, a Bank Gutmann partnere és igazgatóságának elnöke.

Az igazgatóság új tagjának Louis Kahane-t nevezték ki, aki Marcel Landesmanntól veszi át a Private Clients üzletágat. A Bank Gutmann igazgatósága jelenleg a következő személyekből áll: Marcel Landesmann (vezérigazgató), Adolf Hengstschläger (pénzügyi igazgató), Louis Kahane (privát ügyfelek), Friedrich Strasser (intézményi ügyfelek) és Stephan Wasmayer (digitalizáció - CTIO).

A Bank Gutmann Magyarországon is jelen van privátbanki szolgáltatásaival. Ez az a privátbank, amelyiknél a legmagasabb a belépési küszöb: 1 millió euró, vagyis most már mintegy 413 millió forint.