A pénzügyi jelentés termékek szerinti bontásából kiderül, hogy a legtöbb pénzt továbbra is az iPhone-ok hozzák a konyhára: április elejétől június végéig 39,57 milliárd dolláros eladást produkáltak. Ez 49,7 százalékos éves növekedést jelent - irja a hvg.hu.

A Mac-eladásokból származó pénz 16,4 százalékkal lett több egy év alatt, az iPad-eladásokból 12 százalékkal. Az Apple Watch és más okos eszközök, valamint a kiegészítők 36,1 százalékkal többet hoztak most, mint a tavalyi hasonló időszakban.

Az Apple szolgáltatásokból származó bevétele a második negyedévben már 17,49 milliárd dollár volt, ami 32,9 százalékos emelkedést mutat.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!