A cég nem közölte a befektetés pontos értékét, de a közlemény szerint a Tjobs az új befektetés segítségével bővíti eladási csapatait Franciaországban, Németországban, Nagy-Britanniában és Hollandiában. További célkitűzés a határokon átnyúló online álláskeresési platformok bővítése a jelenleg is működő Tjobs.hu és Tjobs.ro mellett a többi közép- és kelet-európai országra.

A Tjobs rugalmas humán erőforrás kapacitást biztosít nyugat-európai ügyfelei számára, hogy működésük minél jobban meg tudjon felelni a gyorsan változó piaci környezetnek. A cég határokon átnyúló szolgáltatásai megoldást jelentenek vállalati partnereinek, amelyek meghatározott időre keresnek magasan képzett munkaerőt, ugyanakkor a tapasztalt közép-európai szakemberek számára is vonzó állásokat és időszakos megbízásokat kínálnak - olvasható a közleményben.

"A Tjobs jól kiegészíti folyamatosan bővülő befektetési portfóliónkat. Célunk, hogy innovatív, növekedési lehetőségek előtt álló közép- és kelet-európai vállalatok számára kínáljunk tőkét és szaktudást. Az iEurope tapasztalt szilícium-völgyi befektetői is segítik a portfoliónkban lévő vállalkozásokat" - mondta a közlemény szerint Czirják László, az iEurope Capital társalapítója és partnere.

A Tjobs S.A. a legnagyobb romániai online munkaerő-közvetítő, amely évente 160 ezer állást kínál világszerte, magyarországi vállalata a Tjobs.hu.