Több mint 1330 kalóriás menüvel indította az idei évet a McDonald's az Egyesült Államokban, amely 3 másik, már jól bejáratott burger kombinációját teszi ki.

A klasszikus Big Mac, a Filet-O-Fish és a csirkés burger által ihletett Land, Air & Sea (Föld,Levegő &Víz) különlegessége, hogy a hozzávalókat a vásárlók külön-külön kapják meg és a vevők saját maguk állíthatják össze. Az új szendvics így marhát, csirkét és halat is tartalmaz majd - írja a Guardian.

Az amerikai McDonald's éttermek emellett a "Crunchy Double" és a "Surf and Turf" nevű szendvicset is útjára indítotják: előbbi egy dupla sajtburgert jelent extra 6 darab csirkefalatkával, míg utóbbi a Filet-O-Fish szendvics és a dupla sajtburger találkozása.

A Guardian szerint a gyorsétterem-lánc a "rajongók" kéréseit vette figyelembe és így született meg mindhárom kalóriadús és egyben úttörőnek számító ajánlat. A vásárlókban ugyanis megszületett az az igény, hogy saját kreációjukat a közösségi médiában posztolják, amely természetesen kiváló reklámot jelent a vállalatnak - írja a portál.