Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az első Playboyt a saját konyhájában szerkesztette. 1953 végén adták ki az akkor még ismeretlen Marilyn Monroe-val a címlapon. Később a Playboy lett a világ legnagyobb példányszámban eladott férfi magazinja, fénykorában havi 7 millió példányban kelt el - írta a portál.

Hefnernek (a képen jobbra) több házassága volt, 4 gyermeke született. Még idős korában is híres volt a villájában tartott fényűző partikról, és a nyuszis magazinban szereplő fiatal barátnőiről. Volt olyan, amikor három fiatal nővel élt együtt. Saját bevallása szerint legalább ezer nővel feküdt le élete során.

1985-ben volt egy kisebb stroke-ja. Felépülése után visszavonult a cégvezetéstől, a Playboy Enterprises-t lánya, Christie Hefner vezette. Az internet elterjedésével a Playboy egyre inkább elveszítette jelentőségét. 2015-ben úgy döntöttek, nem lesznek meztelen nők a lapban (aztán mégis lettek).

A cég a nyomtatott lap kiadása mellett foglalkozott kaszinók és éjszakai klubok üzemeltetésével, videók készítésével, és két tévécsatornát is vitt. A birodalom a lapkiadás mellett kozmetikumok és ruhaneműk gyártásával is foglalkozott, ami elsősorban a legendás Playboy-logo brandingjén alapult - írta az Index.