Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Ezzel az amerikai Forbes szerint Melindának most már saját jogon is van helye a milliárdosok közt, míg Bill Gates vagyona ugyanennyivel csökkent, de az ő pozícióját ez nem érinti, 130 milliárd dollárral marad a negyedik helyen - számolt be a Forbes.hu.

A férj vagyonát kezelő befektetési cég, a Cascade Investment ruházta át a feleségre a részvényeket, az amerikai tőzsdefelügyeletnek benyújtott papírok alapján azon a napon, amikor bejelentették a válást.

Melinda Gates 1,5 milliárd dollárért kapott részvényeket Canadian National Railwayben, az Autonation-pakett pedig 309 millió dollárt ér.

Kedden derült ki, hogy a világ egyik leggazdagabb embere Bill Gates elválik feleségétől, Melinda Gatestől. Ketten együtt a világ egyik legnagyobb magánjótékonysági alapítványának társalapítói, 27 év házasság után hétfőn beadták a válókeresetet, de ígéretet tettek arra, hogy folytatják közös humanitárius munkájukat.

A 65 éves Bill Gates, a Microsoft társalapítója és házastársa, az 56 éves Melinda French Gates azután ismerkedett meg, hogy a nő termékmenedzserként csatlakozott a szoftveróriáshoz, és néhány évig randevúztak, mielőtt 1994 januárjában összeházasodtak Hawaiin.