Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A K&H anyabankja, a KBC által kifejlesztett és tesztelt kereskedelemfinanszírozási megoldást tovább gondolva egy olyan technológia jön létre hét európai nagybank között, amely mérföldkövet jelent a kkv-k közötti kereskedelem lebonyolítása és finanszírozása szempontjából - adta hírül a K&H Bank.

Az úgynevezett DTC lényege, hogy a kereskedelmi ügyletek minden egyes szereplőjét - vagyis az eladókat, vevőket, szállítókat és a finanszírozó bankokat - egyetlen online, mobiltelefonon keresztül elérhető rendszerben kezeli. A projektben részt vevő bankok - Deutsche Bank, HSBC, KBC, Natixis, Rabobank, Société Générale és UniCredit - Brüsszelben kötöttek megállapodást a termék fejlesztéséről és bevezetéséről.

Az új termék lényegesen egyszerűbbé és gyorsabbá teszi majd a kkv-k közötti kereskedelem lebonyolítását annak köszönhetően, hogy az eddig egymástól függetlenül, jellemzően kétoldalú szerződéseken keresztül működtetett kereskedelmi lánc minden szereplőjét egyetlen biztonságos platformba integrálja. A vevőtől a szállítóig teljesen átlátható rendszer az új belföldi és nemzetközi kereskedelmi partnerek felé irányuló kereskedelem indítását is támogathatja.