Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Eszerint a Covid-19 következtében egy nap alatt 1023-an vesztették életüket, ezzel az áldozatok száma immár 297 203-ra nőtt Oroszországban. A nem végleges halálozási ráta 2,91 százalék.

Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője vasárnap a Rosszija 1 állami tévécsatorna egyik műsorának nyilatkozva kifejezte meggyőződését, hogy az Egészségügyi Világszervezet (WHO) a következő hónapokban bejegyzi a Szputnyik V orosz vakcinát. Az eddigi késlekedést a szervezet által alkalmazott és az orosz bejegyzési eljárás közötti bürokratikus különbséggel magyarázta - írta az MTI híre nyomán a 24.hu.

Moszkva a nehéz járványügyi helyzetben afrikai országoknak térítésmentesen szállíthat majd az egykomponensű Szputnyik Light vakcinából - mondta Kirill Dmitrijev, az orosz vakcina külföldi alkalmazásának előmozdításával foglalkozó Oroszországi Közvetlen Befektetési Alap (RFPI) vezérigazgatója.

Alekszandr Gincburg, az oltóanyagot kifejlesztő Gamaleja Központ vezetője szerint a Szputnyikkal félévente korlátlan mennyiségben el lehet végezni a megerősítő oltást.