Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Római és londoni járatát is törölte szombaton a Ryanair, majd vasárnap a Budapestről Stanstedbe induló repülőgépük sem szállt fel - írta meg a Napi.hu is vasárnap. A kényszerű kimaradásról a cég a Facebook-oldalán azt írta, Londonban kedvezőtlenek voltak az időjárási körülmények, itt található a bázisuk, ez hatott kedvezőtlenül a menetrendre.

A cikk megjelenése után hétfőn, a Ryanair közleményt adott ki, melyben részletesen leírták a problémát:

"Az Egyesült Királyságban péntek este (július 27-én) miatt bekövetkezett zivatar miatt a Ryanair kénytelen volt több járatot törölni, ez és az ATC személyzet hiányának hatása szombaton és vasárnap (július 28-án és 29-én) további zavarokat okozott. A járattörlésekről az érintett felhasználókat értesítettük, valamint a visszatérítés lehetőségeiről vagy a következő rendelkezésre álló járatról történő szabad áttérésről is tájékoztattuk őket. A Ryanair őszintén bocsánatot kér ezekért az időjárási és légiforgalom-irányításban fellépett zavarokért, amelyek teljesen rajtunk kívül álló problémák."

A közleményben azt is írják, hogy keményen dolgoztak, hogy az érintett ügyfeleiket elszállásolják. Az érintett ügyfelek smst és emailt is kaptak egy linkkel, hogy automatikus visszatérítést kapnak, vagy elcserélhetik a repülőjegyüket egy másik járatra.