Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Ryanair ír fapados 8 új útvonal indulását jelentette be csütörtökön a budapesti bázis tizedik évfordulóján: ezentúl Stockholmba, Bournemouthba, Kölnbe, Kaunasba, Rigába, Shannonba és Torinóba is lehet repülni.

A vállalat összesen 62 útvonalat üzemeltet Budapestről és nyártól már heti 500 járatot fog üzemeltetni, 150-el többet, mint 2019-ben.

Jason McGuinness, a Ryanair kereskedelmi igazgatója szerint amellett, hogy bőséges választékot akarnak biztosítani, fontosnak tartják, hogy a két kiesett nyár után a magyar turizmusnak is lehetőséget biztosítsanak a fellendülésre.

A Ryanair budapesti bázisú flottája így 8 itt állomásoztatott repülőgépre nő, amelyek közül 2 Boeing 737 8-200 új generációs repülőgép lesz, amelyek 4 százalékkal több ülőhelyet biztosítanak, 16 százalékkal kevesebb üzemanyagot fogyasztanak és 40 százalékkal alacsonyabb zajkibocsátást okoznak. A több mint 800 millió dolláros budapesti beruházása 240 légi közlekedési munkahelyet és 4000 közvetett munkahelyet fog támogatni a budapesti régióban.