Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az Index beszámolója alapján olyan olvasóik is megtudták, hogy mi az új jelszavuk, akik soha semmilyen kapcsolatban nem voltak a szervezettel vagy jogelődjeivel és pillanatnyilag nem is terveznek ilyesmit.

Takarékbank most végbement egyesítését követően több panasz éri az informatikai rendszert, fennakadások vannak egész nap.

A bank szakértőinek az az álláspontja, hogy a bankszünnapok után túl sok ügyfelük akart bankolni, emiatt pedig túl lett terhelve a rendszerük.

Amelyik ügyfelüknek elintéznivalója lenne, annak azt tanácsolják, hogy ne most akarja ezt csinálni, vagy menjen be a Takarékbank egyik fiókjába, azok még működnek.

FRISSÍTÉS:

Reagált a Takarékbank:

A bankrendszerben teljesen bevett gyakorlat - így a Takarékbanknál is -, hogy az internetbanki szerződésben megadott mobilszámra küldik az ügyfeleknek a jelszót a pénzintézetek. Felhasználónevet ugyanakkor sosem küldenek, így teljesen kizárt, hogy egy sms-ben kapott jelszóval valaki be tudjon lépni más felhasználó internetbanki fiókjába. Csak akkor kaphat valaki úgy sms-üzenetet, hogy nem ügyfele a Takarékbanknak, ha korábban más használta azt a mobilszámot, aki telefonszámának változását nem jelentette be a banknak, régi számát pedig a mobilszolgáltató közben más előfizetőnek adta.