A Sony Corp. pénteken azt közölte, hogy a három hónapban a működési profitja mintegy négyszeresére, 350,8 milliárd jenre (3,20 milliárd dollár, 100 jen=227,23 forint) ugrott az egy évvel korábbi 92,4 milliárd jenről. Elemzők jóval szerényebb, 240,8 milliárd jen negyedéves működési eredményre számítottak - írja az MTI.

A japán vállalat pénteken 630 milliárd jenről 720 milliárd jenre javította a március végével záródó pénzügyi évre vonatkozó nyereségelőrejelzését. Amennyiben teljesül a várakozás, ez lesz a cég 72 éves fennállása óta a legnagyobb profit.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!