A 2018 szeptembere óta a helsinki értéktőzsdén jegyzett cég működési eredménye éves összevetésben 11,6 százalékkal, 14,3 millió euróra emelkedett a szeptember végével záródott három hónapban.

A cég mobiljáték-eladásból származó bevétele, ami a teljes bevétel döntő részét képezi, 6,9 százalékkal, 68,6 millió euróra nőtt.

 A Rovio bejelentette, hogy folytatja a terjeszkedést a mobiljáték-piacon beruházások és felvásárlások révén. A finn vállalat legutóbb a török központú Ruby Games játékstúdiót vette meg augusztusban. A társaság részvényára 7,98 százalék emelkedéssel, 6,48 eurón állt a helsinki tőzsdén a csütörtöki kereskedés kezdete után fél órával.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!