Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Portugália a világ legalkalmasabb és legjobb országa a távmunkák tekintetében. Mediterrán éghajlata, kirándulóhelyei, az alacsony bűnözési rátája, valamint a viszonylag alacsony megélhetési költségei miatt tökéletes lehet a digitális nomádok számára - derül ki a Kayak foglalási oldal által készített felmérésből.

A Kayak 111 országot elemzett az ideiglenes- és a hosszútávú távmunkák szempontja alapján. Két tucatnyi tényezőt vettek figyelembe: például, hogy az adott ország milyen egészségügyi rendszerrel, társadalmi élettel vagy távmunka-lehetőségekkel bír. Így lehet az, hogy Portugália után Spanyolország lehet a legjobb hely, ahol a legkönnyebb úgy dolgozni, hogy a környezet felettébb pozitív és magával ragadó.

Az ország ugyanis pezsgő életével, könnyű és vonzó árú lakásai mellett kulináris élvezeteivel és szórakozási lehetőségei miatt került a második helyre.

A 111 vizsgált ország között a 3. helyen Románia áll, míg a globális indexben Magyarország a 35. helyet, európai rangsorban a 19. helyet foglalja el, megelőzve ezzel Belgiumot és Dániát is. 

Hazánk ugyanis kiváló kombinációja az alacsony megélhetési költségeknek és a jó internetsebességnek, de a kulturális látnivalók is sokak számára vonzók lehetnek - fogalmaz a portál.

A 10 legjobb ország, ahol a produktív munkakörülmények jól kombinálhatók az utazási kalandokkal:

  1. Portugália
  2. Spanyolország
  3. Románia
  4. Mauritius
  5. Japán
  6. Málta
  7. Costa Rica
  8. Panama
  9. Csehország
  10. Németország