Új boltlánc nyitott üzletet Magyarországon, legalábbis egy TikTok videóban már megmutatták, hogy is néz ki a TEDi nevű cég új üzlete, és miket lehet ott kapni - írja a Pénzcentrum.

Az üzletláncról keveset lehetett eddig hallani Magyarországon, pedig a német vállalatot 2004-ben alapították, és a honlapjuk szerint már 11 országban vannak jelen, több mint 2600 üzlettel, és 24 ezer dolgozót foglalkoztatnak.

A weboldaluk szerint március végén nyitottak meg egy boltot a XI. kerületben (a cím szerint a Savoya Parkban). Ezen kívül Pápán és Székesfehérváron van még egységük, de honlapjuk szerint már nagyban keresik a partnereket újabb boltok megnyitására, valamint a dolgozókat is.

A videóból és a honlapról kiderült, hogy a kínált termékkategóriák nagyjából hasonlóak, mint az itthon már igencsak elterjedt Pepco és KIK üzleteké - és például a Müller kínálatát is nagyban lefedik. Gyakorlatilag a kozmetikumoktól kezdve a lakberendezési tárgyakon, dekorációkon és a játékokon keresztül az irodaszerekig szinte mindent árulnak.