Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A figyelmeztetés a Heineken Original kisméretű, csavaros kupakkal ellátott, nem visszaváltható kiszereléseire vonatkozik, melyek esetében fennáll annak a veszélye, hogy a palackban üvegforgácsok találhatóak, melyek a palack aljáról leválva a termékbe is bejuthattak.

Ez a veszély kizárólag az érintett termékek 0,25 literes kiszereléseire vonatkozik, melyek hátoldalán a következő lejárati dátumok vannak feltüntetve: 2023.01.04, 2023.01.27., 2023.02.23., 2023.02.28. Az érintett 0,25 literes palackok szupermarketekben, nagykereskedőknél, italboltokban és webáruházakban is kaphatóak voltak.

A termékvisszahívás kizárólag a Heineken Original 0,25 literes, kisméretű, csavaros kupakkal ellátott, nem visszaváltható kiszereléseire vonatkozik!

A Heineken arra kéri a fogyasztóit, hogy ne igyák meg a sört, és az üvegeket vigyék vissza az értékesítési helyre, ahol visszakapják a vásárlás összegét. A vásárlási összeg visszatérítéséhez nem szükséges a nyugta bemutatása. A vásárlóknak korlátlan idő áll rendelkezésre a termék visszaváltására.