Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A bevétel 6 százalékkal, 36,1 millió fontra, míg az adózás utáni veszteség 16,6 millió fontról csaknem a felére csökkent a Victoria Beckham Holdingsnál - derül ki az Egyesült Királyság hivatalos cégnyilvántartásának, a The Company adataiból.

A világjárvány okozta üzletbezárások és a globális ellátási problémák ellenére sikerült a vállalatnak erős online eladásokat produkálni.

Az anyavállalat 85 százalékos részesedéssel rendelkezik a Victoria Beckham Beauty cégben, amely az üzleti évben 7,3 millió font árbevételt ért el, szemben a 2019-es 1,9 millió fonttal.

A cég szerint a veszteségek 2020-ban azért csökkentek, mert a csoport gyorsan reagált a koronavírus-járvány hatásaira és hamar erősített az online- és a közösségi médiában, emellett új üzleti modellt vezettek be, így költségeiket 22 százalékkal csökkentették, az átszervezés miatt 20 munkahelyet szüntettek meg - olvasható a WWD oldalán.

A 2020-as pénzügyi év után nem fizettek osztalékot és kereskedelmi tevékenységükre várhatóan továbbra is hatással lesz a pandémia még a pozitív e-kereskedelmi számok ellenére is.