Szombattól ételteraszok nyílnak a Ferdinánd, illetve a Kabos (Váci út) bejáratoknál – közölte az üzemeltető

A Westend Teraszok mindennap 10.00-21.30 óráig tartanak nyitva, az asztalok és a székek a járványügyi előírások betartása mellett, azaz a vendégek közötti minimum másfél méteres távolságot tartva lesznek használhatók, és ezeken a területeken is biztosítanak kézfertőtlenítőt.

Emellett a bevásárlóközpont szabadtéri területtel rendelkező vendéglátó egységei – az Okay Italia, a Vapiano és a Starbucks – is várják a látogatókat saját teraszaikon.

Május közepétől megújult külsővel, új funkciókkal, többek között szabadtéri edzőparkkal és izgalmas programokkal várja a  látogatókat  a Westend Tetőkert.

Ha a járványhelyzet lehetővé teszi, piac, piknik, fesztivál, illetve szabadtéri EB meccsnézés is szerepel majd az események között, illetve rövid idő alatt népszerűvé vált közösségi irodaterüket, a Workplace-t is felköltöztetik a tetőkertre.

A bevásárlóközpont továbbra is kéri az érkezőket, hogy tartsák be a járványügyi előírásokat, figyeljenek és vigyázzanak egymás egészségére, hiszen csak így térhetünk vissza fokozatosan és biztonságban a járvány előtti életünkbe!